about

what´s on


upcoming
exhibitions
3,14LIVE
events

e-news

touring


learn

 

 

 


 

TROND LOSSIUS
Trond Lossius åpner sin lydinstallasjon i samspill med Bergen Barokk på 3,14.
31.10.-02.11.14

Gjennom Bergen kirkeautunnale og uken etter vil innspilt lyd fra forskjellige uteområder flyttes inn i galleriet og bli et objekt i et rom som har sin egen historie, sitt eget lydmiljø og akustikk. I korte eller lengre intervall vil utøvere spille opp mot dette, gjennom musikalsk eller visuell presentasjon, elektronisk eller akustisk, tekstlig eller billedlig. Ideen med prosjektet er å sette lyd vi er vant til å høre som bakgrunn eller til og med forstyrrelse, opp som et minimalistisk musikalsk lytteobjekt. Dette kan kanskje i seg selv representere en egen "mening" for lytteren eller det vil oppstå som samspillpartner eller en kontrast til forskjellige utøveres planlagte framføringer.

Ansvarlige for produksjonen er Bergen Barokk og Trond Lossius som tidligere har samarbeidet i liknende prosjekt, - Converging, under jubileet i Håkonshallen i 2011 og i konserform, Brudd. Flate., under Holbergdagene samme år.

Produksjonen skjer i samarbeid med Stiftelsen 3,14, Bergen kirkeautunnale og Ekkofestivalen, med støtte fra Bergen kommune og Norsk kulturråd.